Το δόγμα της επιλογής

"Ουκ εν τω πολλώ το ευ", έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η διάκριση ανάμεσα στην ποιότητα και την ποσότητα είναι λοιπόν πανάρχαια ιστορία. Αυτό το θεμελιώδες δόγμα, είναι το πιστεύω μας. Γι’ αυτό αναζητούμε κι επιλέγουμε τα πλέον αρωματικά και γευστικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ανάμεσα σε μικρές παραγωγές και περιορισμένες ελαιοποιήσεις, εκεί που είναι πραγματικά εφικτό να κρατήσει κανείς την ποιότητα ως πυξίδα στην παραγωγή.

Μόλις εντοπίσουμε το ελαιόλαδο που πληρεί τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει η εταιρεία μας, αποστέλονται δείγματα σε πιστοποιημένο εργαστήριο χημικών αναλύσεων. Παράλληλα, πραγματοποιούμε οργανοληπτικές αξιολογήσεις, προσδιορίζοντας τα θετικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Κι επειδή μας αρέσει να παίρνουμε για λογαριασμό σας και δεύτερη γνώμη, διασταυρώνουμε τα αποτελέσματα των οργανοληπτικών μας εξετάσεων με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Τότε και μόνο τότε, όταν είμαστε 100% σίγουροι, αρχίζουμε την μεταφορά του φρέσκου ελαιολάδου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2023 © kallistefi. All rights reserved