Ασημένιο Elikto για 2η χρονιά!

       “Σε κάθε είδους διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες έχουν πάντα μόνο ένα στόχο: την διάκριση. Όταν αυτός ο διαγωνισμός είναι παγκόσμιας εμβέλειας, τότε το βραβείο αποκτά βαρύνουσα σημασία.

    …Με αυτά τα λόγια ξεκινούσε το περσινό άρθρο μας, μέσω του οποίου ενημερώναμε όλους εσάς για την κατάκτηση του πρώτου μας ασημένιου βραβείου σε διεθνή διαγωνισμό. Το ημερολόγιο έγραφε 19 Ιουνίου 2020 και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το Elikto®️συνεχίζει την ίδια πορεία, της διαρκούς αναγνώρισης μέσα από την συμμετοχή σε αδιάβλητες διαδικασίες διαγωνιστικού χαρακτήρα.

    Για 2η συνεχόμενη χρονιά, είμαστε στην ευτυχή θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η συμμετοχή μας στον διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου (Berlin Global Olive Oil Awards 2021) αξιολογήθηκε από τους κριτές του διαγωνισμού, οι οποίοι απένειμαν στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elikto®️   ασημένιο βραβείο στην κατηγορία ποιότητας. Ανάμεσα σε 762 δείγματα ελαιολάδου, από 22 χώρες στον κόσμο, η διάκριση (και πολύ περισσότερο η βράβευση…) είναι για μας πολύτιμη αναγνώριση και επιβεβαίωση, αλλά και για τους καταναλωτές η εγκυρότερη δυνατή εγγύηση ποιότητας.

    Και μπορεί να μην έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση, που αφορούσε την βράβευση της εικόνας του Elikto®️ (packaging/branding), ήρθε και το επόμενο που αφορά την ποιότητά του, για να μας γεμίσει με αισθήματα ευγνωμοσύνης. Το Elikto®️  διατηρεί την θέση του στην λίστα EliteOliveOils, ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου. Κι όλοι εμείς στην Kallistefi Olive Gems®️, συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε: αυτός είναι ο δικός μας φάρος, βάση του οποίου χαράσσουμε όλη μας την στρατηγική!

    Η επιχειρηματική μας προσπάθεια, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στα ονόματα, τα σύμβολα και τις εικόνες που επιλέξαμε για να εκφραστούμε, αποτελεί ένα ταπεινό αφιέρωμα στην αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Σε αναγνώριση του ευεργετικού κληροδοτήματος, της κατανάλωσης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ως ακρογωνιαίου λίθου της “Μεσογειακής διατροφής”, όπως την ονομάζουμε σήμερα. Μία διατροφή που ταξίδεψε μέσα στο χρόνο όσο και τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Και μεταφέρθηκε μέσω του πολιτισμού μας, ως απόλυτος σύμμαχος υγείας μέχρι τις μέρες μας.

    Επιχειρούμε να γεφυρώσουμε την σοφία του χθες και τον σύγχρονο τρόπο παραγωγής προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αξίας, εφαρμόζοντας σε πρακτικό επίπεδο, με απόλυτο σεβασμό, τις φιλοσοφικές διδαχές του Αριστοτέλη. Όχι τόσο για να θυμίσουμε σε όλους ότι πρώτοι οι Έλληνες καλλιέργησαν την ελιά και κατανάλωσαν τον χυμό της, ούτε για να διατρανώσουμε την ανωτερότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, λόγω του μικροκλίματος και της μακραίωνης εξέλιξης του ελληνικού ελαιώνα. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην επαναδιάδοση της ανυπέρβλητης αξίας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην ανθρώπινη υγεία, όπως ακριβώς το είχε διαπιστώσει και καταγράψει ο Ιπποκράτης. Το ότι είναι εξαιρετικά νόστιμο και αρωματικό, είναι bonus…

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2022 © kallistefi. All rights reserved