Είπαμε "Yes"...

     Μία υπέροχη ομάδα νέων ανθρώπων εδώ και δύο εβδομάδες ίδρυσαν ένα ενημερωτικό, καθημερινό, διαδικτυακό magazino, με ποικίλα θέματα καθημερινού ενδιαφέροντος. To www.sayyestothepres.gr στο ξεκίνημά του έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 4.000 συνδρομητές, οι οποίοι εντελώς δωρεάν απολαμβάνουν κάθε πρωΐ στις 9:00' το περιοδικό τους στο e-mail τους. Συναντήθηκαν οι δρόμοι μας (όχι τυχαία θέλω να πιστεύω) και συμφωνήσαμε στην (... πρώτη ever) παραχώρηση συνέντευξής μας, με θέμα την παρουσίαση της εταιρείας και του προϊόντος μας.

     Η πρώτη μας επικοινωνία με την κα Κλαίρη Στυλιαρά, μας άφησε γοητευμένους. Ευγένεια και χαμόγελο, γρήγορη αντίληψη και διάθεση αληθινής συνεργασίας, μας κέρδισαν γρήγορα. Όπως ακριβώς και με όλους τους συνεργάτες που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε: η εικόνα που συνεχίζαμε να δημιουργούμε, μόνο όμορφες στιγμές μας άφησε. Υποδειγματική συνέπεια, αληθινή επικοινωνία, ταχύτατη επεξεργασία, και σε λιγότερο από 24 ώρες το δημοσίευμα ήταν "στον αέρα" του διαδικτύου! Εντυπωσιακό?

     Η τηλεφωνική συνέντευξη κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα, και ούτε μία στιγμή δεν νιώσαμε το τρακ της πρώτης φοράς... Πώς νιώσαμε? Απίστευτα άνετα να μοιραστούμε το όραμά μας με ανθρώπους που επέδειξαν πραγματική ενσυναίσθηση, σαν να τους γνωρίζαμε από χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που συμβάλουμε στην φρέσκια προσπάθεια νέων ανθρώπων να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, κάνοντας έξυπνη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Ευκαιρίας δοθείσης, ευχαριστούμε την κα Κλαίρη Στυλιαρά, την κα Μαρία Δένδια και την κα Χρύσα Βλάχου. Ήταν κι οι τρεις τους υπέροχες. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να δουν τα όνειρα τους να πραγματώνονται, με πολλά ψηφία στον αριθμό των συνδρομητών τους. Αν και (για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς...) με τόσο υψηλό επίπεδο, είμαστε σίγουροι η επιτυχία τους είναι απλά θέμα χρόνου!

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2023 © kallistefi. All rights reserved