Κι είμαστε ακόμα στην αρχή!

     Ο Ελληνικός διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου AΤΗΕΝΑ IOOC 2021-παρά τις αντιξοότητες- μέτρησε φέτος την 6η του διοργάνωση. Η απόφασή μας να συμμετάσχουμε στον καταξιωμένο διαγωνισμό έμοιαζε μονόδρομος, εξαιτίας της ταύτισης του τρόπου σκέψης. Παράλληλα με την ανάδειξη των καλύτερων ελαιολάδων από όλο τον κόσμο, ο διαγωνισμός διακατέχεται από την εξής απλή φιλοσοφία: “…την συμβολική αξία της νίκης εδώ στην Ελλάδα, τη χώρα που όχι μόνο είναι η γενέτειρα της ελιάς, αλλά και η πατρίδα της ευγενούς άμιλλας και του ολυμπιακού ιδεώδους!” Για μία εταιρεία που έχει θεμελιώσει το χτίσιμο μίας ολιστικής εταιρικής εικόνας, ενός brand name και ολόκληρου του image marketing του προϊόντος ακριβώς πάνω στην Ελληνική πολιτισμική κληρονομιά, ο συμβολισμός είναι εύγλωττος!

     Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας κάθε χρονιά, αποτελώντας μία εξαιρετική ευκαιρία για προβολή των διαφορετικών ελαιοπαραγωγών περιοχών της Ελλάδας. Άλλωστε, όλη η Ελλάδα είναι ένας τεράστιος ελαιώνας: από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο, κι από το ανατολικότερο μέχρι το δυτικότερο σημείο της, η πατρίδα μας διαθέτει εξαιρετικούς ελαιώνες με πάνω από 120 καταγεγραμμένες ποικιλίες. Και από παντού αρχίζουν να εμφανίζονται και να διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς, νέα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα - υπέροχα προϊόντα, υψηλής γαστρονομικής αξίας. Κι ο διαγωνισμός, φροντίζει να αναδεικνύει αυτή τη διευρυμένη “μεγάλη εικόνα” στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό.

      Γνωρίζαμε την φήμη που έχει αποκτήσει ο διαγωνισμός για την αυστηρότητα των κριτηρίων του κι αυτό το εκλάβαμε ως πρόκληση στην οποία απαντήσαμε. Ο τολμών νικά, λέει ο λαός μας! Η διπλή διάκριση που λάβαμε, μας γεμίζει αισθήματα απόλυτης ικανοποίησης κι ευγνωμοσύνης. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε με την σειρά μας ότι η κριτική επιτροπή απένειμε στο Elikto®️ “Bronze Award” για την ποιότητά του. Το δεύτερο ειδικό βραβείο για “το καλύτερο ελαιόλαδο ανά περιοχή” ήταν η έκπληξη: η Kallistefi Olive Gems®️ και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elikto®️, ανακηρύχθηκε το καλύτερο ελαιόλαδο για την Θεσσαλία! Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να βάλουμε την ευρύτερη περιοχή μας μέσα στον ελαιοκομικό χάρτη της Ελλάδας, ανάμεσα στα κορυφαία ελαιόλαδα. Δίπλα σε παραδοσιακές ελαιοκαλλιεργητικές περιοχές της χώρας, όπως η Κρήτη και η Πελλοπόνησσος, χάρη σε αυτή την διάκριση από σήμερα υπάρχει και η Θεσσαλία/Μαγνησία . Πλάι σε πολύ μεγάλες εταιρείας του κλάδου (Terra Creta, “Κύκλωπας” Ελαιοτριβείο Κελίδη), με μακρόχρονη ιστορία και επιτεύγματα που θαυμάζαμε & μας ενέπνεαν για χρόνια, από σήμερα υπάρχει και το όνομα της  Kallistefi Olive Gems®️. Μας περιποιεί τιμή και μας γεμίζει ευθύνη!

________________________________________

“Κι είμαστε ακόμα στην αρχή..!”

-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΜΑΣ, CEO Kallistefi Olive Gems

     Για μας τώρα, στην Kallistefi Olive Gems®️, αυτή η διπλή διάκριση είναι η τρίτη και τελευταία για το 2021. Το όραμά μας, να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να γίνει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια καταναλωτική συνείδηση, ως συνώνυμο της άριστης ποιότητας έχει αρχίσει να πραγματώνεται. Ένα αβίαστο μεγάλο “ευχαριστώ” στον AΤΗΕΝΑ IOOC και προσωπικά στην διευθύντρια του κα Μαρία Κατσούλη, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά” και μαζί στα όνειρά μας. Ετοιμάζουμε πολλά όμορφα πράγματα για το εγγύς μέλλον. Όπως λέει η λατρεμένη Άλκηστις στο χιλιοτραγουδισμένο στίχο (ας μας επιτραπεί η παράφραση…): “Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…!”

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2023 © kallistefi. All rights reserved