Νέα βράβευση για το Elikto

    "H ευτυχία είναι κάτι το οποίο πολλαπλασιάζεται, όταν διαιρείται..!" H φράση αποδίδεται στον αγαπημένο συγγραφέα Paulo Coehlo, ωστόσο το νόημά της μας εκφράζει απόλυτα.

    Μοιραζόμαστε λοιπόν με όλους εσάς την ευτυχή θέση στην οποία βρεθήκαμε πρόσφατα, από την οποία μπορούμε να ανακοινώσουμε την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου για το προϊόν της εταιρείας μας, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Elikto®️. Στον διαγωνισμό Gourmet Exhibition - Specialist Awards, το Elikto®️ απέσπασε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Σχεδιασμός συσκευασίας - Branding"!

    Ο συγκεκριμένος θεσμός, ξεκίνησε το 2016 στην Θεσσαλονίκη ως εμπορική έκθεση με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση της υπεροχής της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στο εξωτερικό. Η φιλοδοξία αυτής της "έκθεσης εκλεκτών τροφίμων" είναι η ανάδειξη και προώθηση μικρών και μεσαίων παραγωγών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Οι συνθήκες που διαμόρφωσε φέτος η ύπαρξη της πανδημίας, απέτρεψαν την παραδοσιακή λειτουργία της έκθεσης με την φυσική παρουσία των παραγωγών και των προϊόντων τους στον φυσικό χώρο που τελούταν η εκδήλωση τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο οι διοργανωτές της αποφάσισαν να συνεχίσουν τουλάχιστον το διαγωνιστικό κομμάτι της, τα Specialist Awards. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ποιότητας ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, θεσπίστηκε το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης: ένα πολυάριθμο πάνελ 108 κριτών, απαρτιζόμενο από γευσιγνώστες, σεφ, καθηγητές, έμπορους και γενικότερα διακεκριμένους στο χώρο τους επαγγελματίες, αυτοί είναι οι Specialists που αξιολογούν την κάθε συμμετοχή. Επιλεγμένοι για το κριτήριο, την εμπειρία, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία τους, καλούνται να βαθμολογήσουν μία προς μία όλες τις συμμετοχές.

    Οι κριτές του διαγωνισμού, απέδωσαν συνολική βαθμολογία 70,5 για το Elikto®️, και το BRONZE AWARD, σχολιάζοντας: "Δεμένη ιδέα-concept με σχεδιασμό. Ιδανικό για τουρίστες, ταξιδιώτες και ξένη αγορά. Συγχαρητήρια! " Από όλους εμάς στην Kallistefi Olive Gems®️, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή και πολλά συγχαρητήρια, τόσο στους διοργανωτές όσο και στους βραβευθέντες συναδέλφους επαγγελματίες του κλάδου των ελληνικών τροφίμων.

    Στην Kallistefi Olive Gems®️ πιστεύουμε στην αναγνώριση της ποιότητας ενός προϊόντος από ανεξάρτητους φορείς, ως έναν ασφαλή τρόπο να βοηθηθεί ο σύγχρονος καταναλωτής στις επιλογές του. Είτε αφορά το περιεχόμενο είτε αφορά τον περιέκτη, επειδή όλα έχουν την σημασία τους, η γνώμη "των ειδικών" είχε, έχει και θα έχει βαρύνουσα σημασία. Κι επειδή όσο μας αρέσει να λαμβάνουμε αναγνώριση, άλλο τόσο μας αρέσει να την αποδίδουμε, επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά δημόσια τον συνεργάτη μας κ. Χρήστο Τριβυζά και το δημιουργικό του γραφείο. Χάρη στην δική του εμπνευσμένη ματιά, δόθηκε η κατάλληλη οπτική ταυτότητα στο δικό μας εμπορικό όραμα. Αγαπητέ Χρήστο, αυτό το βραβείο ανήκει και σε σένα!  

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2022 © kallistefi. All rights reserved