Συνεργασία, με ΝΟΜΗ..!

    Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε νέες συνεργασίες. Κι όταν αυτές, είναι με ανθρώπους όπως στην "ΝΟΜΗ", τότε η συνεργασία δεν είναι απλά μία συμφωνία στην βάση της προάσπισης των αμοιβαίων συμφερόντων. Προάγεται στο επόμενο level... γίνεται εμπειρία!

    Χωρίς προηγούμενη μεταξύ μας γνωριμία, ήρθαμε σε επαφή με δική τους πρωτοβουλία, περίπου ένα μήνα μετά την δημοσιοποίηση του site της εταιρείας μας. Μας ξάφνιασε ευχάριστα η επίδειξη τόσο υψηλών επιχειρηματικών αντανακλαστικών. Και οι όμορφες εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη... Αντιλαμβάνεται κανείς πολύ γρήγορα ότι συνομιλεί με σοβαρούς επαγγελματίες. Καταρτισμένοι και απόλυτα ενήμεροι για τις τάσεις της αγοράς, τους σύγχρονους τρόπους επιχειρηματικής διείσδυσης και προβολής, με όραμα και σχέδιο, με προσγειωμένο ρομαντισμό! 

    Άκουσαν προσεκτικά τις ανάγκες της επιχείρησής μας, και έφτιαξαν μία εξατομικευμένη πρόταση στα μέτρα μας. Με απόλυτη σαφήνεια, μας εξήγησαν τα στάδια της συνεργασίας μας, τα απαιτούμενα στοιχεία, κλπ. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το αποτέλεσμα ήταν "on air"... 

    "Τίποτα δεν είναι τυχαίο" συνηθίζει να λέει ο λαός μας. Και στην περίπτωση της "Νομής", ισχύει απόλυτα. Μέσα σε λίγα χρόνια επέκτειναν το φάσμα των εργασιών τους από το χώρο του διαδικτυακού marketing μέχρι το φυσικό εμπορικό κατάστημα. Στην οδό Νικηφόρου Θεοτόκη 57, στην Κέρκυρα, σ' ένα πλακόστρωτο καντούνι ανάμεσα από κτήρια με περίφημες Κερκυραϊκές καμάρες, βρίσκεται το "ΝΟΜΗ store". Ένας ζεστός χώρος, minimal αισθητικής και maximum γαστρονομικής απόλαυσης. Προσεγμένες Ελληνικές ετικέτες, premium, gourmet προϊόντα όλων των ειδών, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, και βέβαια μερικά από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που παράγει η πατρίδα μας. Εκεί μπορεί να βρει κανείς και το "μαρμάρινο" μπουκάλι μας. Το "Elikto"®️ σας περιμένει στα ράφια του ΝΟΜΗ store. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο eshop της ΝΟΜΗΣ, nomeefoods.gr/shop.  

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2021 © kallistefi. All rights reserved