Τιμή μας..!

    Η αλήθεια είναι ότι πολύ πριν ξεκινήσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, μέσα από την έρευνά μας, είχαμε θαυμάσει (έως και ζηλέψει…) πολλά ελληνικά και ξένα brand names, που σε επίπεδο συνολικής εταιρικής εικόνας κατάφερναν να συγκροτήσουν ένα όμορφο και μεστό δημιουργικό αφήγημα. Κάπως έτσι άρχισε το όραμά μας…

    Εδώ και λίγες μέρες, το δημιουργικό γραφείο του συνεργάτη μας Χρήστου Τριβιζά, προχώρησε σε δημοσίευση της εκπληκτικής δουλειάς του, αυτή την φορά σχετικά με το προϊόν της δικής μας συνεργασίας. Διεθνή κι εγχώρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, fora καλλιτεχνών και δημιουργών εικόνας, πλατφόρμες υποστήριξης κι ανάδειξης δημιουργών εταιρικού σχεδισμού, φιλοξενούν εικόνες με το Ελληνικό brand name “Kallistefi Olive Gems”®️ & “Elikto”®️. Μοιάζει με παραμύθι…

    Εάν κάποιος μας έλεγε ότι κάποια μέρα το προϊόν μας θ’ ανέβει στο “Behance” ή στο “Packaging of the world” ή ότι θα καταχωρηθεί στο “World Brand Design Society” ή ότι το “The Greek Foundation” θα έχει άρθρο του για το προϊόν μας, θα δυσκολευόμασταν να το πιστέψουμε. Όταν όμως βλέπουμε τις εικόνες (ξανά και ξανά), αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι όνειρο, αλλά μία ονειρεμένη αλήθεια… (βλ. Παραπομπές στο τέλος του κειμένου)

    Από μόνο του το γεγονός ότι το “μαρμάρινο” μπουκάλι με το περίεργο όνομα “Elikto”®️, εκτίθεται μπροστά στα μάτια μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο, είναι κάτι που προκαλεί συγκίνηση. Κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζουν αυθόρμητα τον θαυμασμό τους, στα σχόλιά τους είτε στα ίδια τα site, είτε στις οικείες αναρτήσεις αυτών στο Facebook & το Instagram… Το να περιγράψει κανείς το συναίσθημα, είναι κομματάκι δύσκολο!

    Θα περιοριστούμε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας προς τον άνθρωπο που έδωσε -από δημιουργικής πλευράς μιλώντας- πνοή στο όραμά μας. Χρήστο Τριβυζά, σ’ ευχαριστούμε δημόσια, που έκανες το “ευχαριστώ” να μοιάζει λίγο. Το ήθος και ο επαγγελματισμός σου θέτουν πολύ ψηλά τον πήχη. Γνωρίζοντας πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είσαι, είμαστε σίγουροι πως θα αναφερόσουν στην συλλογικότητα και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μίας ομάδας ανθρώπων, των συνεργατών σου. Επέτρεψέ μας, μέσα από σένα, να τους ευχαριστήσουμε όλους, έναν προς έναν! 

    Αναφορικά με την φιλοξενία τόσο της εταιρικής εικόνας μας, όσο και των προϊόντων μας στα ως άνω παγκοσμίου φήμης sites, αν θα έπρεπε να γράψουμε με δυο λέξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, θα επιλέγαμε να πούμε πως είναι τιμή μας! Αισθανόμαστε ότι προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι στην διεθνή αναγνωρισιμότητα ενός εθνικά πολύτιμου προϊόντος.

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

https://www.behance.net/gallery/99874363/Elikto-Extra-Virgin-Olive-Oil

https://worldbranddesign.com/elikto-extra-virgin-olive-oil-packaging-design-designed-by-chris-trivizas/

https://www.packagingoftheworld.com/2020/08/elikto.html?m=1

https://www.thegreekfoundation.com/design/graphic-design/elikto-extra-virgin-olive-oil-by-chris-trivizas

 

Scroll To Top
Θα μας βρείτε
Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446
Τηλέφωνο: 24210 90272
2020 © kallistefi. All rights reserved